Ръководството на "Левски" скочи на депутати: Следим ви!

БУЛФОТО

Ръководството на "Левски" излезе с официално обръщение срещу двама политици,  работили за ЦСКА преди години. В декларацията, поместена на клубния сайт, имена не се споменават, но феновете на тима веднага заподозряха Иван Ченчев (БСП) и Радостин Василев (ИТН).  Повод за недоволството на родния гранд са техни изказвания при преговорите между партиите за съставяне на правителство и по-конкретно, когато се дебатираше темата "спорт". Тогава бе повдигната темата за стадион "Българска армия" и базата на "армейците" в Панчарево.

Радостин Василев и Иван Ченчев коментираха въпроса пред потенциалните си коалиционни партньори, но това възмути ръководството на Левски, откъдето подчертават, че и двамата са работили за ЦСКА в предишни години.

Ето какво пишат сините на официалния си сайт:

"Левскари,

заявяваме, че „Левски“ винаги е стоял встрани от политиката. Въпреки това, с изненада установихме, че по време на политическите консултации за съставяне на кабинет, тема №1 станаха проблемите на конкретен футболен клуб, а ролята на лобисти пред държавата изиграха двама „емоционално свързани“ с този клуб представители на политически формации.

За нас това е недопустимо и ви уверяваме, че с повишено внимание ще следим всичко случващо по този въпрос и при решения накърняващи интересите на любимия клуб, ще реагираме.

„ПФК Левски“

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ