Royal Garden предоставя специални предложения

Жилищният парк ви кани на „Ден на отворените врати“

Тази събота, от 11:00 до 15:00 часа Royal Garden обявяват „Ден на отворените врати“. От мениджмънта са подготвили специални предложения за всички, които искат да открият мечтания дом в прекрасния жилищен парк. Всички желаещи да разберат повече за специалните оферти, могат да го направят в търговския офис, разположен в непосредствена близост до жилищния парк, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим, гр. Пловдив.

В рамките на инициативата всички влюбени в избраното жилище могат да се възползват от преференциалните условия на Галакси Инвестмънт Груп. Компанията предлага гъвкави условия на плащане, оглед на свободните за продажба жилища и представяне на всички компоненти, свързани с довършителните работи по строителството. Това са част от предложенията, валидни само в деня на представянето.

Royal Garden се намира в Пловдив, квартал “Отдих и култура“ в непосредствена близост до Mall Plovdiv, а Гребната база е само на 10 минути пеша. Удобство добавят и разположените в близост хипермаркети, детски градини и училища, както и разнообразни ресторанти.

Royal Garden разполага с просторни апартаменти с удобни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени, със светла височина 2,85 м и са подходящи за разнообразни интериорни решения. Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, зелени площи, детската площадка, подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Коментари

Задължително поле