Селекционерът отговори на критиките на Костадинов и Фурнаджиев

БУЛФОТО

Георги Дерменджиев, селекционерът на България, коментира критиките на вицепрезидентите БФС Емил Костадинов и Атанас Фурнаджиев по негов адрес. Те дойдоха след загубата от Унгария с 1:3 преди дни, лишила представителния ни тим от шансове за Евро 2021.

"Чухте ли досега да коментирам темата? попита риторично Дерменджиев. - Няма как аз да реагирам. Това е съблекалня, никой освен хората вътре, не знаят какво се случва там. Матеус, Стоичков, Пенев, Хубчев, Балъков - това са имена, които са работили начело на България...Само ги припомням."

Дерменджиев призна, че срещу Уелс в сряда ще има нови промени в състава заради здравословното състояние на част от играчите: "На този сгъстен цикъл футболистите не могат да изкарат 3 мача подред. Ще има промени, Страхил Попов почувства болки в адуктора и отпада. Галин Иванов и Георги Костадинов също няма да играят, Ники Михайлов ще бъде на линия."

"Всеки мач е от значение и излизаме, за да бием. Настроението не е добро, най-вече заради мача с Унгария. Разочаровани сме, но играчите са професионалисти и правят всичко възможно да излязат от този психологически стрес. За нас е добре, че Бейл няма да дойде, но останалите също са класа. Очаквам мач, който ще изиграем на добро ниво."

Коментари

Задължително поле