Сираков мълчи, публиката – също

БУЛФОТО

Феновете на „Левски“ се завърнаха на стадион „Георги Аспарухов“ след повече от половин година пауза. Привържениците на „сините“ видяха обрат от 0:1 до 2:1 срещу „Черно море“ и трета поредна победа в плейофната фаза. По време на всички 90 минути публиката така и не призова Наско Сираков да даде отговор на горещите въпроси на „Герена“ предвид неясното бъдеще на 26-кратните шампиони. Мажоритарният собственик обеща да коментира случващото се в клуба и актуалното състояние на 26-кратните шампиони в края на април, но вместо това пусна официално обръщение чрез клубния сайт. Тогава той остави темата отворена, признавайки, че преговаря с мощен инвеститор: „В много кратък срок след празниците ще запозная всички Вас с всички условия, които съм поставил, както и гаранциите за бъдещото на любимия ни „Левски“. Разбира се, ще искам Вашето съгласие, одобрение и подкрепа, за да сложа подписа си на финализиран договор. „Левски“ не е мой, а е наш!“

В деня на мача с „моряците“ се появи и обезпокоителен финансов отчет и одит на клуба за 2020 година, потвърждаващ незавидното състояние на столичния гранд. Все още не е ясно и дали отборът ще запази елитния си статут заради задължения, а мълчанието на Сираков е обезпокоително.

На фона на многото проблеми, добрата новина е свързана със Славиша Стоянович. Наставникът има още един преглед в понеделник, след който евентуално ще може да се завърне на скамейката. Двубоят с „Черно море“ той изгледа от съблекалнята на „Герена“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ