Сираков: В УС влизат хора, които ще работят 24/7

Levski.bg
Наско Сираков даде пресконференция, на която апелира феновете да се включат в спасението на клуба.

Наско Сираков, мажоритарният собственик на "Левски", представи официално новия изпълнителен директор на клуба Ивайло Ивков, а също и новият Управителен съвет, в който влизат още Даниел Боримиров и Радослав Разпоков, представител на "Палмс Бет". 

"С г-н Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме доста на широко вижданията ни за управлението на "Левски" и стигнахме до единодушно решение, че този УС трябва да бъде от хора, които 24/7 мислят и работят за клуба - обяви Сираков. - Имам удоволствието, това не е пълният състав на УС, трябва да ви кажа, че до месец ще бъде допълнен."

"Посветен съм на синята кауза от далечната 1998-а, когато регистрирах едно от първите акционерно дружество, съгласно тогавашния закон. Оттогава досега съм имал възможността да работя с 8 президенти и 4 изпълнителни директори. Имало е много перипетии, вярвам, че всеки един от тези хора, че в най-трудните и комплицирани ситуации съм бил насреща и човека в правен ефект, за да взимам решения. Имам и един един 18-годишен опит в апелативната комисия на УЕФА."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ