Станимир Стоилов: С общи усилия "Левски" ще се спаси, ще обиколим цяла България, за да гледаме хората в очите

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров обсъдиха проекта "Левски на левскарите" със "сините" привърженици от Хасково и региона.

"С общи усилия всичко в клуба ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без привържениците няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа. Всичко, което може да донесе полза на Левски, ще се направи. Дори да играем с юноши, Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента", каза старши треньорът на тима Станимир Стоилов.

"Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици и за да няма недомлъвки, клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите", акцентира наставникът на тима от "Герена".

Наско Сираков от своя страна допълни, че, ако не вярва в успеха на идеята, няма да е на тази среща и също подкрепя създаването на това сдружение от привърженици на Левски.

Даниел Боримиров и Иво Ивков също изразиха подкрепата си към бъдещето сдружение. Всички отговаряха и на въпроси, задавани от привържениците в залата.

От Хасково ръководството и привържениците тръгнаха за Кърджали, където в 17:30 часа Левски играе с Арда в двубой от 16-ия кръг на Първа Лига. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ