Станимир Стоилов след успех на Гьозтепе: В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра

Старши треньорът на турския Гьозтепе Станимир Стоилов коментира победата с 3:0 над Гиресунспор. Това бе втори успех от два мача за българския наставник, а отборът му излезе на трето място във временното класиране на Първа Лига.

“Това беше много добра и важна победа за нас. Имахме много възможности в мача, но не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, особено в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в същото време се опитахме да направим това и се фокусирахме върху него.Опитахме се да играем нашия стил. Опитахме се да играем по-доминиращ, агресивен и динамичен футбол. Променихме това, което искаме. Искаме да продължим по този начин, защото това ни носи успех. Ще продължим да работим много здраво. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това.

Също така ще продължим да радваме нашите фенове. Гьозтепе има много фенове и все повече хора започват да идват на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъдем по-добри за тях”, коментира Станимир Стоилов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ