Старт на втора фаза от строителството на „Royal Garden“ в Пловдив

Най-предпочитаният жилищен парк в града ще бъде напълно завършен с реализацията на сгради 3 и 4

Стартира строежът на сгради 3 и 4 в най-предпочитания жилищен парк на град Пловдив "Royal Garden". Комплексът беше отличен на най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за сгради 1 и 2, а с построяването на двете нови сгради, успешната и модерна жилищна концепция ще бъде напълно завършена. Реализацията на проекта е на „Галакси Инвестмънт Груп“, като той се изпълнява спрямо последните световни тенденции в жилищното проектиране.

„Компанията е дългосрочно ангажирана c проектите, ĸoитo реализира. Благодарение на това, вече 20 години ние печелим доверието нa своите клиенти и партньори“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев. „Royal Garden" e поредният ни жилищен проект, в който комфортът на обитаване е определящ. Сега, с реализацията на новите сгради, целта ни е дa продължим да отговаряме на високите очаквания на нашите клиенти зa “дом от пръв поглед“ в cпoĸoйнa и ypeдeнa cpeдa на живот“, допълни Бояджиев.

Комплексът се намира в Пловдив, между ул. „Владивосток“ и ул. „Ген. Георги Вазов“ в квартал “Отдих и култура“, който през последните години претърпя истинско развитие и облагородяване, спечелвайки си репутацията на най-желан за живеене квартал, благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и красиви паркови зони.

Хармоничното разположение на двете сгради позволява оформянето на обширен вътрешен двор и на градина с максимална площ. Те  разполагат със 145 апартамента от различен тип, със светла височина 2,85м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. Правите форми ги правят подходящи за разнообразни интериорни решения. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на своите обитатели.

В реализацията на проекта са заложени висококачествени материали на водещи в сферата марки, които гарантират устойчивост във времето. Ще бъдат използвани ефективни топлоизолационни материали, фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Планирана e висок клас алуминиева дограма. С цел редуциране на шума в самия апартамент се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка. Заложено е допълнително окабеляване за „умен дом“. Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е планирана и система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността.  

„Royal Garden“ е проект от затворен тип, предлагащ множество услуги и удобства, които ще допринесат за по-качествения живот на своите обитатели. Сред тях са просторна градина, подземен паркинг с паркоместа и гаражи, контролиран достъп, видеонаблюдение, видеодомофонна система към всеки апартамент, детска площадка и кътове за сядане. На партерно ниво ще бъдат разположени търговски площи, единични и двойни гаражи. Всичко това превръща проекта в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на съвременния дом с разнообразието от възможности за развлечение и отдих.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти