Стоичков зове „червените“ за трофей (ВИДЕО)

Легендата на ЦСКА и световния футбол Христо Стоичков поиска от „червените“ да завоюват Купата на България на 15 май. Камата излезе с видео с призив директно от съблекалнята на „червените“ на „Българска армия в компанията на Димитър Пенев, треньора Сашо Борисов, физиотерапевта Христо Запрянов и домакина Бай Добри, за да дадат допълнителни крила на отбора в предстоящата битка в неделя с „Левски“.

Уважаеми фенове, футболисти и треньори, настъпва деня, в който трябва да сте шампиони. Правим това видео от тази съблекалня, защото тя е историята на ЦСКА. Оттук е тръгнал бате Митко, Сашо, аз. Желая ви много успех и на 15-и купата да бъде в тази съблекалня.“

Заедно със Стратега, носителят на „Златната топка“ не пропусна възможността да проведе среща с таланти от школата.

Това е Димитър Пенев, моят треньор. Човекът, който ми помогна да стигна върховете. Заедно постигнахме големи успехи за България на световно първенство. Искам и вие от малки да слушате вашите треньори. Да се трудите и да изпълнявате каквото ви казват, защото е за ваше добро. Независимо след колко години, да ги уважавате и почитате. Не само тях, а всички заслужили и дали живота си за ЦСКА! А специално него, като го видите на стадиона, се спирате, козирувате по армейски и го прегръщате“, нареди в свой стил Камата.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ