Стойчо Младенов: 1:5 боли, но няма да ме заблуди, имаме стойностен отбор

"Незаслужен резултат. Такова е моето мнение, такова е мнението и на Моуриньо. Самото му изказване красноречиво показва какво се случи на терена. Стратегията в началото беше успешна, особено първите 20 минути на второто полувреме, когато тръгнахме да се надиграваме“, заяви Стойчо Младенов при завръщането на ЦСКА от Рим след загубата с 1:5 от Рома в първи мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

„След червения картон Рома ни вкара два гола. Мен тази загуба няма да ме заблуди. Знам, че имаме стойностен отбор с добри футболисти. Представихме се добре като игра. Да, имаше грешки при първите три гола, които не трябваше да се допускат, но това е процес на доизграждане на един отбор и стил, който искаме да показваме. Тактическата дисциплина беше на висота.

При 3:1 имахме възможност да се надиграваме с противника и да търсим възможност да обърнем резултата, но този червен картон приключи всичко. Като показатели почти се изравняваме с отбора на Рома, но класата в такива моменти е решаваща. При тях класата е в изобилие. В отсъствието на много основни състезатели ни лишават от положителни неща в хода на мача в много отношения. Вижда се, че стилът, който практикуваме, го подобряваме във всеки един мач. Надявам се, когато се върнат контузените, потенциалът, класата и силата на ЦСКА да е на много по-добро ниво.

Резултатът боли, много боли. Не го заслужавахме. Това и Моуриньо го определи в изказването си след мача, но мислим за следващия двубой", добави Младенов.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ