Стойчо Младенов: Идва по-силен ЦСКА

БУЛФОТО

Стойчо Младенов, наставникът на ЦСКА, обеща по-силен футбол от неговия отбор в предстоящия двубой с „Осиек“ от третия предварителен кръг на Лига на конференциите. Шесткратният шампион с „червените“ призна за класата на хърватския съперник, но също и че на „Армията“ са проучили отлично отбора на Ненад Биелица.

„Да, подготвили сме тима по възможно най-добрия начин – обяви Екзекутора на редовен брифинг. - Ще имаме възможността да покажем по-добър футбол от последната среща или първата под моето ръководство (б.а литовския „Лиепая“). Имахме възможността да поработим тактически, така че ще има по-голяма яснота как искаме да водим играта и всички компоненти от нея.“

Младенов призна, че ще може да разчита на Бисмарк Чарлс, възстановен от травма. Мено Кох пък ще е готов най-рано за реванша, а Тибо Вион тепърва ще мине тестове. Бившият селекционер на България отписа Фернандо Варела до септември.

„Осиек“ е добре балансиран отбор. В определени моменти в играе на висока преса. Агресивен съперник. Малко или много ще трябва да се съобразим с тях. Променят схемата на игра и търсят изненада в последните срещи. Сигурен съм, че добре сме ги разузнали и да нямат възможност те да ни изненадат. Не ми се иска да отделяме голямо внимание за противника, но е красноречиво, че могат да си позволят да купят футболист за 2.5 млн. евро.“ Младенов призова феновете за обединение в името на по-добрите времена на „Българска армия“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ