Стоилов критичен към "Левски": Няма прогрес (ВИДЕО)

Станимир Стоилов, старши треньорът на "Левски", бе изключително критичен след успеха над "Академия Пандев" с 3:1. Наставникът излезе с ултиматум към част от футболистите и даде да се разбере, че няма да толерира повече несериозно поведение без да назовава конкретни имена. 

"За някои от играчите това е последно предупреждение за по-сериозно отношение към контролите. Не ме интересува дали са национали или не. За "Левски" няма да се играе повече с този ритъм, това е на 200% сигурно. Знам, че слизаме от високо, трябва бързо да се настроим, но сладките сънища приключват. С тази игра можем да бием "Академия Пандев", но не и ПАОК.

"Прогрес няма, поведението продължава да е лежерно. Несериозно отношение към играта в защита. Не виждам динамика, само индивидуани качества. Не ми харесва положението, трябва да го променим."

На въпрос за състоянието на Ивелин Попов, той бе лаконичен: „Според мен има мускулни проблеми. Не можем да кажем нищо конректно. Понеделник ще стане ясно каква е контузията. Нормални неща са – едва-две травми поред. Може би му дойдоха прекалено много тренировките. Може да се изчистят тези неща и да се преодолеят“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ