Стоилов с предложение към БФС

ПФК "Левски"

Станимир Стоилов, старши треньорът на "Левски", призова БФС за промени в правилника. Те са следствие на наказанието на 4сините" за мач без публика. 

"Всяко присъствие на "Левски" в България носи радост на хората, най-вече на децата - обясни Стоилов след контролата в Карлово. - Днес беше добра инициатива от община Карлово, отбора на Карлово и от наша страна. Дано сме събрали някакви средства, които да помогнат на хората в беда. Заслужава си такива мачове да има. Когато има възможност, "Левски" ще гостува из България, за да може децата и хората да виждат отбора."

По отношение на новопривлечения национал на Нигерия, Стилов обясни: "На този етап Абдулахи Шеху се старае, има напредък и в кондиционната подготовка. Днес съм доволен, че се получи добра тренировка за футболистите."

"С декларацията изразихме нашето мнение по ситуацията. След като сме излезли с нея значи я подкрепяме. Във футболния съюз също трябва да помислят за промяна на правилата и да бъдем по-гъвкави и отзивчиви един към друг", допълни той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ