Стоянович: Близо сме до нов централен бранител

ПФК "Левски"

"Левски" е близо до привличането на още един централен бранител. Това разкри наставникът Славиша Стоянович пред Sportal.bg след успеха на "сините" с 1:0 над "Подбескидзе" в Хърватия. Това би бил втори играч на тази позиция, който клубът ще вземе през зимата след Ребин Сулака.

"Променихме схемата, защото търсим определени тактики за играчите, които имам - обясни Стоянович. - По съм доволен от фаза защита през втората част, но във фаза атака бяхме по-силни през първата част.Много работа има да се върши, а сега сме работили само за агресия и физическа подготовка. Тези дни ще работим тактически и накрая ще разберем коя тактика ще предпочетем накрая".

"Сега ще видим с каращия проби какво правим. Със сигурност на неговата позиция търсим играчи, имаме и още варианти. Вижда се, че не е физически максимално подготвен, но има качество. Трябва да намерим кой е най-добър за нашия отбор. Засега знам, че сме близо до един защитник да дойде, централен бранител. Пак търсим варианти и не искаме да правим грешки. Не искам да купуваме играчи чрез YouTube, тъй като там всички са добри и уникални".

"Говорих с Робърта и се радвам, че нашият разговор беше конструктивен. Той е супер момче, интрувентен. Много добър играч е и се надявам да остане, но реалностите са едно, желанието - друго. Стискам палци да остане при нас. Радвам се за всички в днешния мач, тъй като ми харесаха. Борбата за вратарската позиция е такава и момчетата дадоха всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти сега. Ако така работим и занапред, надявам се да можем да покажем по-добри мачове през пролетта".

Коментари

Задължително поле