Стоянович преди "Етър": Не сме в комфортна зона

Наставникът на "Левски" Славиша Стоянович изключи възможността тимът му да подцени "Етър" в двубоя от 18 кръг на Първа лига. Опитният специалист подчерта, че е наясно с тежкото състояние на съперника, но точки са нужни и на неговия отбор.

"За съжаление имаме някакви проблеми с контузии -започна Стоянович. - Някои са с по-незначителни, други не. След тренировка ще решим какво да правим с тях. Имахме цяла седмица от мача с "Монтана", за да наваксаме в някои насоки. Медицинският щаб ще реши как да процедираме."

Стоянович уточни, че все още е рано да се говори за титулярно място на Билал Бари, привлечен от "Монтана", но евентуални кадрови проблеми могат да форсират появата му в игра. 

"И на нас ни требяват точки, не сме в комфортна зона. "Монтана" победи вчера и ни доближи на точка. И ние, и "Етър" търсим победата. Знаем какво искаме. Дали има с какво да ни изненадат? Всичко е възможно, защото е началото на пролетния дял, анализирали сме ги. Имат визия, отборът им е по-различен от есента. Трябва да сме концентрирани през всички 90 минути. Не сме в позиция да подценяваме никого. Кристално ясно ми е, на отбора - също. Резултатът от мача с "Лудогорец" (0:6) е нереален, защото червеният картон повлия. "Етър" имаше своите положения и ако бяха реализирали, щеше да е различно. Очакваме тотално различен мач. Знаем, че са компактен отбор и имат добри футболисти."

"Засега не виждам нужда да правим още трансфери. Може някой да си тръгне, но засега не виждам нужда от нови футболисти. Доволен за селекцията? Това ще си проличи на терена. Сега е ред на футболистите. Ние показахме доверие към тях, сега те трябва да го извоюват и на терена. А също и да бъдат по-добри от предходните футболисти."

Коментари

Задължително поле