Тите надмина Дунга по брой победи начело на Бразилия, тренирал танца на гълъба още в хотела

Селекционерът на Бразилия Тите вече е пред Дунга в класацията за най-много победи начело на отбора. Това бе успех номер 60 за Тите и той вече е на 3-то място във вечната класация на бразилските селекционери по постигнати победи. 60-те успеха бяха постигнати от Тите в 79 мача, докато Дунга има 59 победи, но в 85 мача начело на Бразилия.

Лидер в тази класация е Марио Загало, който има 90 победи, постигнати в 126 срещи. 

Вчера Тите танцува с играчите си при един от головете за победата с 4:1 над Южна Корея. Голмайсторът на Бразилия Ричарлисон вкара и обясни историята около танца. "Изиграхме отличен мач, особено през първото полувреме. Много хора не забелязват едно нещо, но то е важно. Миналият мач срещу Камерун даде възможност на много хора да играят и да натрупат увереност. Това си пролича на терена. Сега е важно да останем силни.

Бяхме репетирали танца преди мача. Треньорът се включи с нас в празнуването на гола, както му бяхме показали в хотела. Той за пръв път танцува с нас и е нормално да е по-срамежлив и да се адаптира постепенно. Важното е, че той е част от групата", каза той след успеха. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ