Строят апартаменти за възрастни хора

Броят на смъртните случаи от коронавирус в САЩ надхвърли 10 000

Коронавирусът предпочита мъжете

Франция съобщи за още 833 смъртни случая от Covid-19

Отмениха вечерния час в област Стара Загора

Ниските лихви повишават инвестициите в имоти Полша привлича много капитали

МЗ пуска Национална информационна система за борба с COVID-19

Пробват над 300 терапии за COVID-19

Българи от чужбина наемат жилища с виртуален оглед

Депутатите без заплата до края на извънредното положение

Депутатските заплати скараха партиите (обзор) Гуша за гуша и обиди на „Популист!”

Кирил Ананиев издаде заповед за забрана за влизане на чужденци в България

Отсрочват заеми на граждани до 6 месеца

Нови 636 жертви на коронавируса в Италия, но намалява броят на заразените

Министър Владислав Горанов: И работещите фирми ще ползват мярката 60/40 (обзор)

Шеф и треньори в „Левски“ се отказаха от заплати, футболистите – от премии Бившият собственик на клуба Александър Ангелов е дарил в сряда 140 000 лева на клуба

Треньорският щаб на „Левски“ начело с Петър Хубчев е декларирало пред изпълнителния директор Павел Колев, че отказва да получава заплати, докато клубът не си стъпи на краката. Същото важи и за шефа на „сините“. Повод за разкритието от страна на Колев бе атаката на боса на „Славия“ Венцеслав Стефанов, обявил пред медиите, че на „Герена“ има директор, получаващ месечно възнаграждение от 22-23 хил. лева.
„На първо място моята заплата не е цитираната от Венцеслав Стефанов, а поне три пъти по-малка – обясни Колев по време на полагането на венци на клуба на паметника на Васил Левски. – И второ, още януари съм се отказал от нея. Това е морален акт. Докато всички треньори и служители не си получат заплатите, аз нямам морално право да я получа. Не съм единствен. И други хора са го направили. Треньорите се отказаха от заплатите. Футболистите не получават премии от ноември. Те дойдоха при мен и доброволно го направиха, когато се разбра, че можем да имаме проблеми.“
Изпълнителният директор допълни, че до края на работната седмица играчите ще получат една част от своите месечни възнаграждения. Парите идват от продажбата на артикули. Колев обяви и още нещо любопитно – бившият собственик на клуба Александър Ангелов, част от триото с Иво Тонев и Николай Иванов, е дарил в сряда 140 000 лева на клуба.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.