TripAdvisor избра топ хотелите в света за 2021

10% от хотелите по света получават „Travelers’ Choice Award“

Глобалният туристически портал TripAdvisor връчи на хотел Barceló Royal Beach, който се намира в българския Черноморски курорт „Слънчев Бряг“ една най-престижните си награди в сферата на туризма. Класацията обобщава най-добрите места за настаняване по света, подредени от посетителите на сайта, на базата на подходяща локация, добра гледка, богато озеленяване, високо ниво на обслужване, отлична хигиена и т.н. Така отличието „Travelers’ Choice Award“ 2021 нарежда затворения петзвезден комплекс Barceló Royal Beach сред най-добрите в целия свят, тъй като с престижния сертификат се удостояват едва 10% от всички места за настаняване, включени в сайта.

Сред най-предпочитания избор на пътуващите в класацията се енарежда и емблематичният Barceló Royal Beach в Слънчев Бряг

Хотелът разполага с 320 луксозни и изключително просторни стаи и апартаменти, голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, обширен воден парк с басейни с различни размери, красиви зелени площи, фитнес център с разнообразни съоръжения, най-големият и модерно оборудван СПА център в Слънчев Бряг, зона за анимация, подземният паркинг - на две нива, който осигурява допълнителен комфорт и удобство на гостите.

На фона на всичко изброено, клиентите на хотела ще могат да се възползват и от специални отстъпки, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг. Намалението е в размер на уникалните 40% от стандартната цена, като предложението и е валидно за записвания, направени преди 15 юни 2021г. Отстъпката може да бъде активирана чрез резервация през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg. В посочения период са възможни и гъвкави резервации без депозит и с опция за промени.

Емблематичният хотел Barceló Royal Beach е собственост на инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп. Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia. „Отличието на TripAdvisor е възможно най-високото признание, което един хотел може да получи, тъй като се присъжда именно от неговите посетители“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев. „Наградата потвърждава усилията на компанията ни да предоставя хотелско обслужване на световно ниво и е поредната мотивация за нашия екип да предлага услуги на българския туристически пазар, които са отвъд петзвездния стандарт в обслужването“, допълни той.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм