"True Leaders" за Алкомет

Най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти – „Алкомет“ АД, спази традицията и отново е отличен от инициативата „TRUE LEADERS“, стана ясно по време на нейното осмо по ред
издание в края на 2020 г. Наградите „TRUE LEADERS“ на „ICAP Bulgaria“ - част от ICAP, group of companies - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, се връчват на водещи компании в България. Те трябва да бъдат лидери в своя сектор от икономиката и да отговарят едновременно на няколко
измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Шуменската компания „Алкомет“ АД отговаря на тези няколко обективни критерия: тя е сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2019 г., увеличила е броя на своя персонал (през 2019-а спрямо 2018 г.), има висока кредитна оценка (ICAP Credit Score B2 - A1) и е лидер в своя сектор.

Заради пандемията в София не се проведе тържествена церемония, а наградите бяха връчени по куриер. В
„Алкомет“ АД наградата беше получена от двамата изпълнителни директори - Хюсеин Йорюджю и Хюсеин Умут Индже, които са и членове на Управителния съвет на компанията.

„Отличени като лидер в производството на алуминиеви изделия, ръководството на „Алкомет“ АД благодари за високата оценка. Изпращаме 2020-та, изпълнена с предизвикателства, с тази престижна награда и пожелаваме една още по-успешна и вдъхновяваща 2021 година“, съобщават от шуменската компания.

Коментари

Задължително поле