Тунчев: Ох, емоциите са големи

С голяма въздишка на облекчение и радост започна коментара си на мача със Словачко от Лигата на конференциите наставникът на Локомотив Пловдив Сашо Тунчев. Пловдивчани продължават в 3-и кръг на Лигата на конференциите след дузпи, от които вратарят Илко Пиргов спаси 3.
„Ох, емоциите са големи, няма какво да го крием. Емоциите са инфарктни. Виждате какво става зад мен. Тези хора не спряха да ни подкрепят. Те ни вдъхнаха увереност да се справим. Вчера изпълнихме и по някоя дузпа, но не бяхме тренирали предварително. Точно това си помислих, че, след като го казах вчера, днес ще стигнем до дузпи. Много добре познавам Илко Пиргов още от ЦСКА. Той си е дузпаджия. Бяхме много по-спокойни от Словачко при дузпите. Стояхме доста в нашата половина, нямахме тази смелост да играем. Не ни се получаваха нещата. Малко или много, бранихме резултата от първия мач и затова не ни се получи. Трети мач за една седмица играем, Словачко също отпадна физически. В продълженията нещата се изравниха.
Ще бъде невероятно изживяване, но нека първо си починем. В неделя имаме важен мач.
Скамейката е много важна, особено в такъв цикъл. Надявам се да уредим някой нов до следващия мач. Ако с някой се разделим, ще бъде много трудно”, каза развълнуваният пазарджиклия. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ