Тунчев: Радвам се, че показахме характер

Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев коментира победата с 3:1 над Локомотив София в двубой от третия предварителен кръг на Първа лига.

„Победата бе важна за нашия отбор, за да запазим интригата. Не беше лесно, но успяхме да отбележим през първото полувреме. Пропуснахме и други, а нашата стара слабост е при статичните положения и те ни вкараха от такова.

Говорихме на полувремето, че 2:0 е коварен резултат и по някакъв начин ни вкарат, то ще им се върне ентусиазма. Това се и случи. При 2:0 на всеки един в главата е да запазим резултата, но не трябва да е така. Радвам се, че показахме характер. Ще се опитаме да вземем двата ни мача, ще направим всичко възможно. Най-важно сега е да се възстановим, това е цел номер 1.

Със сигурност на края на сезона има влияние честотата на мачовете, но разполагам и с хора на скамейката. Няма нищо задължително във футбола, ще опитаме да стигнем до мач да играем за това седмо място. Ако са по-добри Славия, ще ги поздравим“, заяви Александър Тунчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ