US министър стана жертва на руски комици Пери мислел, че говори с премиера на Украйна

Енергийният министър на САЩ Рик Пери

Руските комици Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, които успяха да подведат Елтън Джон, че разговаря с Владимир Путин, отново се прочуха, като този път тяхна жертва стана енергийният министър на САЩ Рик Пери. Те успели да се свържат с него на 19 юли от името на украинския премиер Владимир Гройсман и 22 минути си говорили за “Северен поток 2”, кибератаките срещу САЩ и двустранното сътрудничеството в енергийната сфера.

Те разказали на Пери за ново биогориво, изобретено от украинския президент Петро Порошенко – смес от самогон и свинска тор, сочи разговорът, част от който бе публикуван във “Вашингтон пост”. Министърът приветствал “интересната” идея и съобщи, че планира визита в Киев през август. “Очаквам срещата с президента, за да получа повече детайли… Ако резултатът е такъв, той ще стане много, много богат”, казал Пери. От кабинета му потвърдиха, че е имало такъв разговор.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. от разговора се разбира, че пери споделя евроатлантическата ценност повече доларс.

  2. Това за горивото не го вярвам, щото в Русия тор колкото искаш, тя цялата смърди на тор, но самогон не се намира.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.