Венци Стефанов: С парите от мача пожелавам на Драганов да си купи свещи

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира домакинската загуба с 1:2 от Лудогорец. Славия има претенции за нарушение на Кирил Десподов срещу Светослав Вуцов при победния гол на шампионите. 

"Този Драгомир Драганов няма място в съдийството, той е най-поръчковият рефер. Трябва да бъде изхвърлен завинаги. Знам, че е любимец на Виктор Кашай, но това не може да продължава. Омаловажават труда на българските футболисти. Драганов днес се подигра с българчетата. Ако Борислав Михайлов не вземе мерки и такива като Кашай и този съдия не бъдат изхвърлени, нищо добро не чака българския футбол. Съдийството днес беше престъпно. Така ли трябва да продължава първенството ни? Не искаме ли да има феърплей?

В предишните мачове, когато свириха свестни съдии - Станислав Тодоров, Георги Кабаков и др., се справиха, а днес видяхте какво се случи. И това става пред очите на цяла България. Престъпление срещу футбола, ограбиха ни!  Ограбиха ни за пореден път и искам да чуя сега какво ще кажа Кашай - големият съдия, и помощникът му Ринг ли е Минг ли е... Не видяха ли колко мача Драганов опорочи, защо го сложиха точно него на двубоя ни? 

Кашай едва ли е гледал мача, той си гледа кефа в Будапеща. Прибира си парите и всеки да прави, каквото иска. Това е престъпление! Нашите момчета с нищо не са по-слаби от Лудогорец. Имах подозрения преди мача, че така ще стане с този съдия, но ме убеждаваха, че всичко ще е перфектно. С парите от мача пожелавам на Драганов да си купи свещи. Ще му трябват, идват празници. Искам да спрат да се подиграват със Славия. Да взема мерки ли? Срещу кого да пускам жалба - срещу Кашай ли? Срещу кого от тази престъпна група да пускам жалби? Това са престъпници!", каза Стефанов пред БЛИЦ по повод на съдийските отсъждания на Драгомир Драганов и това, че Виктор Кашай ръководи българските съдии. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ