Вижте новия модерен маникюр 

В социалните мрежи има изключително креативни хора, които представят много и различни течения в модата. Можете да видите реклама на всякакви стоки като дрехи, уреди, техника, аксесоари, услуги и разкрасителни процедури. В настоящата селекция можете да разгледате новите пролетни трендове за маникюр. 

Слънчевите дни стават все повече и са причина за топли и нежни цветове и модерни визии. Можете да пренесете цветовете на пролетта върху ръцете си и същевременно да изглеждате изключително стилно. 

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Paintbox (@paintboxnails)

Този дизайн е особено елегантен, а ментовото зелено е много нежен цвят. Извивката подчертава дължината на ноктите и същевременно те имат идеален завършек. Лесен маникюр, който можете да сътворите дори сами вкъщи. 

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от nailed by clark (@ilovemymani)

Тук цветовете се преливат до съвършенство – сякаш слънчевите лъчи са погалили дамската ръка. Багрите са ярки и едновременно с това много фини. Този дизайн е подходящ и за нокти, на които им липсва голяма дължина.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @evemeetsnails

Пролетта винаги се асоциира с дъгата след свеж дъждец. Ето защо можете да пренесете този феномен върху ръцете си. Необходимо е да избягвате натрапчивите цветове, за да не стане твърде шарено. Идеята е да изглежда свежо, но и елегантно.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen)

Ето и идея за един много весел маникюр. Детските рисунки и неправилните форми стават все по-модерни. Техният чар е именно в това, че липсват правите линии и перфекционизма. Те са сладки, чаровни и непринудени. 

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от sophie floyd (@sophfloyd)

Защо не пробвате и пролетна вариации на класическия френски маникюр. В края на нокътната плочка нанесете свежо зелено, светло розово или млечно лилаво. Така едновременно ще се придържате към класиката, но и ще я разчупите и освежите в пролетния дух. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл