Загорчич: Отпуската ми свърши, гоним финал

БУЛФОТО
Златомир Загорчич, наставникът на "Славия", даде пресконференция преди рестарта на сезона в Първа лига.

Златомир Загорчич, новият треньор на "Славия", се пошегува, че е бил отпуск през последните 7 месеца, докато "белите" бяха водени от Александър Тарханов. Наставникът бе представен официално, а дебютът му е още във вторник срещу "Арда".

"Свърши отпуската и започва новия цикъл - обяви Загорчич. - Трябва да се работи яко. Осем мача трябва да изиграем спокойно, аз броя и финала за купата. „Славия“ заслужава много по-хубави резултати."

"Аз поех риска когато се родих. Нищо лесно няма в живота. Трябва да си вярваме. Целта е и купата, и концентрацията. Ние сме бойци на тихия фронт."

"Има качество в отбора, видях настроение в отбора, има доста млади футболисти и някои промени в състава. Вярвам и съм убеден, че ще постигнем целите си. Чака ни тежък мач, „Арда“ е добър отбор, но вярвам в моите момчета, че ще се раздадат на 100%."

На свой ред президентът на клуба Венцеслав Стефанов уточни, че договорът на тренора е без срок: "Има ли значение? Загорчич знае, че каквото се разберем, това е. Ние и предишния път не сме подписвали договори. Договорите между мъже не означават нищо, това е лист хартия."

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ