Ава Ланг: Използвам опита си от киното в секса

Блондинка във възход

 

 

Дайте ми възпитани мъже

Моделството ми помага за ролите

Дадох всичко от себе си в сериала “Закон и ред”

С перфектно холивудско тяло, лице, а и име - Ава Ланг е сред най-атрактивните млади звезди от новата златна епоха на телевизията. Освен с разкошните си плажни снимки в социалните мрежи, най-много зрителско внимание тя привлече с играта си в сериала “Закон и ред”, а сега работи по чисто новата поредица Vital Signs, където ключово участие има и рап звездата, станал бизнес магнат Доктор Дре.

Ава е естествено красиво момиче от Минесота и комбинира здравословното излъчване на мадама от Средния запад с блондинския секси загар на старлетка от златните пясъци на Западното крайбрежие. Нейната фигура е една от многото форми на Американската мечта. Ава е тук, за да раздава стимули на въображението и да се опита да докаже, че една сочна красавица може да бъде и съвсем прилична актриса.

- Ава, след няколко запомнящи се роли в топ сериали, към какво се стремиш сега?
- Искам да продължавам с предизвикателства като тези в “Болница в Чикаго” и “Закон и ред”. Те ми дават възможност да разгърна творческото си аз, да бъда в състояние да разказвам разнообразни истории. Новата златна епоха в телевизията наистина промени целия шоубизнес пейзаж. Все повече актьори си поставят за цел да получат роли в сериали и са готови да посветят години от живота си на един образ, който да развият в продължение на няколко сезона. Разбира се, аз съм винаги на линия и за качествени игрални филми. В тях също има огромни професионални предизвикателства. Най-важен е сценарият.

- А какво не знаят хората за теб?
- Освен актриса и модел, аз съм много запалена по журналистиката и винаги съм искала да бъда телевизионна репортерка. Това беше е и специалността в университета. Искам да работя с ума си и да използвам езиковото богатство. Обожавам метафорите.

- Ти си и топ модел. Пречи ли, или помага на кино кариерата ти?
- По-скоро ми помага. Моделската ми кариера се развива отлично, имам редовни ангажименти за фотосесии в различни списания. Правя и по-палави сесии за мъжки издания - целта ми е да демонстрирам, че красотата има много форми и не трябва да бъде ограничавана.

- А как може един мъж да ти привлече вниманието?
- Като бъде джентълмен. Привличат ме мъжете, които ми отварят вратата на колата, издърпват стола в ресторанта, за да седна и знаят как да се държат на обществени места. Знаят, че като придружават една дама на разходка трябва да вървят от страната, която е близо до улицата. Вярвам в ценността на кавалерството и доброто възпитание. Дайте ми възпитани мъже.

- Кои са най-лошите ти спомени от несполучливи свалки?
- Не е като да няма. Един път излизах от някакъв бар и случаен мъж ме дръпна и каза - “Пипни ми блузата. Това е блузата на човека, който ще ти стане гадже”. Извъртях си очите и изчезнах на момента.

- Как даваш на мъжете да разберат, че имаш интерес към тях?
- Аз съм от хората, които държат на откритото изразяване на чувства и емоции. В началото на връзката е задължение на мъжа да бъде по-активен и инициативен, но ако аз съм истински привлечена и заинтересована определено ще го покажа. Не си падам по игрите, по безцелните комуникации. Ако отделя време на някой мъж, значи има интерес.

- Как би изглеждала мечтаната романтична среща?
- С елемент на спонтанност и много смях. Може да е край будка с улична храна, а може да е в изискан ресторант. Но трябва да има химия и органичен разговор. Вярвам, че трябва да се наслаждаваме на живота и аз съм от хората, които могат да се забавляват навсякъде.

- Кои са най-възбуждащите черти в един мъж за теб?
- Мъжът трябва да е лидер, но без да е прекалено контролиращ. Трябва да знае какво иска и да комуникира уверено своите желания. Аз съм много уверена в себе си и не се страхувам от мъже със силно самочувствие.

- Кога се чувстваш най-секси?
- Във вана с балончета и чаша шампанско.

- Има ли световни звезди, които те привличат?
- Падам си по Дрейк. Той е едновременно чувствен и силен. Успява да изрази своите емоции към жените и семейството.

- Какво обичаш да слушаш?
- Хип-хоп от 90-те и R&B

- Храните, без които не можеш?
- Суши и италианска кухня.

- Имаш ли някакви любими еротични фантазии?
- Да и много от тях започват със секси бельо. Нека кажем, че съм взимала прекалено много актьорски курсове, за да съм наясно, че не трябва да пренебрегвам ролевите игри в спалнята. Там се развихрям. Така да се каже, използвам опита си от киното в секса.

- Коя е твоята мечтана дестинация?
- Винаги съм искала да посетя Исландия. Там пейзажите са уникални и невероятно разнообразни. Мечтая за разходка в ледени пещери, сред водопади и глетчери. Исландия предлага и изключително внушителни плажове с черен пясък. Великолепен завършен на вечерта ще бъде едно потапяне в горещ извор под откритото небе. А там - в това исландско небе, ще наблюдавам Северното сияние. Аз съм скандинавски корени. Това са моите хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Интервюта