Адем от „Завинаги“ изглажда отношенията с братята си

Фърат Танъш

Семейна идилия увенчава финала на сагата

Освен актьор, Фърат Танъш е и певец

Фърат Танъш е актьорът, който се превъплъщава в образа на извънбрачния син на покойния богаташ Февзи Боран. Адем открива семейството и започва да действа подмолно, опитвайки се да спъва успешния семеен бизнес на братята си. Търсейки подобаващото си място като наследник на фамилия Боран, той предприема не една непочтени стъпки, особено към Фарук (Йозджан Дениз), но в края сметка ще изглади отношенията си с всички от фамилията, и на финала на сериала ще видим петимата братя обединени ведно.

Фърат Танъш, който преди това у нас сме гледали в турските сериали с Берен Саат и Махсун Кърмъзъгюл “Щастливи заедно” и в “Под липите” с Туба Бююкюстюн и Бюлент Инал, е роден на 5 май 1975 г. в най-Истанбул. Привлечен от сцената още от гимназиалните си години, Фърат завършва Консерваторията към Истанбулския университет със специалност Театрално изкуство. Започва да се занимава професионално с актьорско майсторство на 20 години, като изиграва първите си роли в Градския театър. От 2001-а започват и изявите му на малък екран с участието му в сериала “Истанбул на седем хълма”.

Наравно с успешната си кариера на актьор, Фърат се изявява и като певец, записвайки свои авторски парчета. Последното му засега екранно участие е в хитовата драма "Завинаги" като Адем Боран.

В интервю, актьорът споделя, че в живота е много подреден. “Независимо дали съм на работа или не, всеки ден ставам в 6:30 ч. сутринта. Ако през деня нямам снимки, които понякога продължават до късно, вечер си лягам възможно най-рано."

Първата му отрицателен образ е като студент в постановката на Шекспир “Венецианският търговец”, превъплъщавайки се в ролята на Шилок. “По време на една от репетициите преподавателят ми Йълдъз Кентер ми каза: “Ако дяволът наистина беше като теб толкова лош и страшен, хората нямаше да се надпреварват в извършването на толкова много грехове”. И това ми даде самочувствие като актьор. Наистина в живота има лоши хора, които обаче не скандират с думите: “Аз съм лош”.

За Фърат Танъш няма значение как се изявява на сцената - като актьор, или като певец. “Като певец огласявам света, а като актьор - представям човешките отношения и житейски събития”, казва той.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали