Роси: Ще ги поздравя, ако ни бият на хубав терен

Отново ще изследват водата в село Казанка за уран

13 души са арестувани преди дербито ЦСКА – “Левски”

Директорът на Европол винаги работел с лекота с българските служби

Проф. Алексей Савов: Ракът на дебелото черво засяга все по-млади хора Засега няма генетични маркери за ранно откриване на злокачественото заболяване

Експерти от Организацията за химически оръжия ще разследват случая с отравянето на Сергей Скрипал

Кмет на село стана шофьор на ТИР в чужбина

Свикват две общински комисии

Ректорът на СУ: Всяка година намаляват кандидат-студентите заради демографската криза Може да се отмени решението за нулев прием в специалност „Медицина“, каза проф. Герджиков

И отново цар (В)Каранга!

Германският външен министър Хорст Зеехофер поиска отмяна на Шенгенското споразумение

Алпинисти покоряват хилядник в Тяншан Монтират въжена градина в местността Ксилифор край Търново

Временно е спрян токът в кв. “Кулата” във Враца заради скъсани проводници

Учени ще развиват наука в помощ на туризма и творческите индустрии Проектът за креативен център е на ВУМ във Варна за 7 млн. евро

Без малко да се сдобием с родна аристокрация Фердинанд мечтаел за нашенци с титли, но липсвали мераклии

Александър Манолев (ГЕРБ) е трети в страната по преференции след Борисов и Нинова

Изборната статистика показа,че третото място по най-голям брой преференции в страната принадлежи на Александър Манолев от листата на ГЕРБ в Благоевградска област. По-обичани от него са само Бойко Борисов и Корнелия Нинова.
Александър Манолев има 6703 преференции.

Той е на 41 години. В Пиринско е известен като синът на митничаря и дългогодишния кмет на село Кулата, Петричко –Димитър Манолев.

Александър Манолев е завършил с отличие University College of London, Великобритания, специалност „Икономика“. Специализирал е в Будапеща (Унгария), в Прага (Чехия) и в Лондон. От средата на 2002 г. e директор по търговските въпроси в „Транскарт” АД. От май 2004 г. до май 2005 г. е директор „Интеграция и развитие” в ЗАД „Булстрад Виена Иншуранс Груп” АД. След това става изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на „Булстрад Здравно осигуряване” АД. От декември 2006 г. до декември месец 2009 г. Манолев работи като ръководител дирекция в “Мобилтел” ЕАД. До 2011 г. е в управителното тяло на “Булгартабак холдинг” АД.

Следва работа в частния сектор. През 2015 година става зам.министър на туризма, а миналата година бе назначен за председател на Агенцията за метереологичен контрол и технически надзор.

Той бе представител на гражданската квота в листата на на ГЕРБ от Сандански.

По време на цялата предизборна кампания работи за преференцията си активно. Казва,че влиза в политиката ,защото смята, че се чуства подготвен, а и парламента било мястото където се взимат решенията за бъдещето на страната.
Има две дъщери, в първи и четвърти клас. Обича адреналина и мотокроса, планината и спортуването.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Авторката очевидно бърка в разликата между държавния и частен сектор. След като изброява позициите на сина на митничаря в мастити компании, които очевидно няма как да са държавни тя пише буквално:
    Следва работа в частния сектор. През 2015 година става зам.министър на туризма, а миналата година бе назначен за председател на Агенцията за метереологичен контрол и технически надзор.

    Не разбрах само откога позицията зам. м-р и председател на Агенция стана частен сектор? Или и това са успели да приватизират митничарите.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.