Алена: Следващият ретрограден Меркурий ще е от 17 юни до 12 юли

Кадър от БТВ

Следващото движение на ретроградния Меркурий започна на 17 юни до 12 юли, интересното е, че започва с ретроградната Венера и ретроградния Плутон. Това каза пред БТВ астрологът Алена.

"Венера е ретроградна от 13 май до 25 юли. Това означава, че ще има променливост в чувствата, изискване към хората, които все още се колебаят дали партньора им е правилния избор - т.е. хората или ще трябва да се научат на доверие във връзката, или да я прекратят. Венера ще помогне да се говори повече откровено и честно за изясняване на отношенията", предупреди астрологът.

Ретроградния Юпитер пък е от 14 май до 13 септември в Козирог. "Юпитер позволява много, но забранява да се правят опити хората да се облагодетелстват материално за сметка на някой друг", уточни Алена.

По думите ѝ Юпитер ще бъде много отмъстителен в този период. А ретроградният Сатурн ще е от 11 май до 29 септември във Водолей.

"В този период хората няма да се обръщат към миналото, а ще гледат само в бъдещето. Това не е най-правилното, защото миналото носи много уроци, то трябва да бъде съхранено и използвано с полезните си съвети", уточни астрологът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл