Алена с три нови книги за астрологичната 2021

Лунен календар разкрива тайните на красотата

В изданията има прогноза за всеки ден и всяка зодия, както и нумерологичен хороскоп

Родените в Близнаци и Дева, в годината на Меркурий, са предразположени към напълняване

Астролог номер 1 в България Светлана Тилкова-Алена по традиция представи три нови издания с подробни прогнози за предстоящата 2021 година. На пазара вече са „Астрологичен хороскоп – 2021“, „Вашата календарна – 2021“ и „Лунен календар на красотата“.

В първото заглавие за двадесети пореден път годишният астрологичен хороскоп за всеки от дванадесетте зодиакални знака ви показва пътя през неизвестното бъдеще за всеки месец от годината и ви помага да съхраните своето здраве в критичните дни, когато Луната е във вашия зодиакален знак. Източният хороскоп разкрива тайните на зодиака в годината на Металния вол, а връзката между класическия и източния зодиак ви дава шанса да успявате във всяка ситуация. 

„Вашата календарна – 2021“-  традиционната годишна книга на Алена за деветнадесети пореден път ви дава информация за вашата календарна 2021 година, за всеки месец и ден от нея, за всяка дата на раждане. Книгата е наръчник за цялото семейство и ви помага да изберете правилния ден за начинания, за взимане на заем, за покупка на дом, за брак. За всяка рождена дата са посочени трудните периоди и съвет как да бъдат избегнати. Кога да влагаме пари и кога да не харчим. Успехът съпровожда предвидливите, а първата крачка към него е точната и вярна информация, посочва Алена. 

„Лунен календар на красотата“ -  полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през 2021 г. пък излиза в тринадесетото си издание. 

За всеки ден от годината  Алена е посочила забранените и позволените процедури, без значение дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила е и дните, подходящи за зачеване, както и периодите, през които диетата има мечтания ефект. 

Родените в Близнаци и Дева, в годината на Меркурий, техният управител, са предразположени към напълняване, но и свободни да експериментират с разнообразни начини на хранене, за да имат мечтаната фигура. При често гладуване и дори гладолечение са склонни към проблеми с храносмилателната система, а при някои от тях и с бъбреците, разкрива астрологът. Съветва всички, които спазват постите в годината на Меркурий, да направят веднъж пълен пост и двадесет дни преди Коледа – плодова диета, или обратното, по избор.

„Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар. Луната не ни принуждава да се вслушваме в нейния глас, но на всички, които са го чули, тя дарява и здраве, и красота“, разкрива още Светлана Тилкова-Алена.

Планетата на общуването ни помага да разбираме околните

Годината е подвластна на Меркурий и на вибрация 5

Меркурий спомага да запазим душевния си мир

Меркурий е планета на общуването, даряваща възможността да изявим интелекта си, но и предупреждаваща за нова заплаха да бъдат изричани непремерени думи, внушаващи в гневното нечуване на държавни лидери, опит да омаловажат тяхното място на световни водачи и разпалващи нови конфликти, посочва Алена.
Планетата, която без ни най-малко колебание можем да наречем мост на съзнанието между духовното и материалното битие, нашият водач и учител по пътя към единение с Вселенския разум, но не даром. Едва когато осъзнаем духовното си начало, Меркурий ни позволява да облечем с достойнство одеждата на същества, равностойни на Разума във Вселената и ни следва от нашето първо до последното ни прераждане, независимо какъв е техният брой. Помага ни да учим уроците си и да постигаме чрез натрупания опит съвършенството, към което се стремим... или се налага с болка и страдание да усвоим. 

И въпреки че Меркурий е най-малката планета в Слънчевата система, заради значимостта на нейното влияние върху цялостното развитие на човечеството заслужава да бъде наречена най-голямата. Меркурий подпомага сътрудничеството и ни подсказва полезния начин на общуване. Разкрива ни букет от детайли за умението на хората да се изразяват впечатляващо чрез писаното слово, да говорят омайно или за неспособността им да общуват и причините, породили словесната и писмовна немощ в нечий личен хороскоп. Меркурий разкрива способността ни да градим кариера, както и средата, в която обичаме да се движим. Помага на нашия душевен мир да не губи връзката с външния свят. 

Ето защо е в наша полза да възприемем влиянието на Меркурий като възможност през 2021 година да осъзнаем по какъв начин мисли човекът до нас, хората около нас, съмишлениците и противниците ни, за да ги разбираме правилно, а и те нас. Така ще бъдат избегнати много конфликти – лични, професионални, междудържавни, религиозни, посочва още топ астрологът.

Коментари

Задължително поле