Ален Делон - Единакът

На 83 години Ален Делон не крие разочарованието си, както от настъпващата житейска есен, така и от съвременната културно кастрирана епоха като цяло. В едно от най-песимистичните си интервюта наскоро той каза: “Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!” Ален Делон определено не е правен за сегашния трагикомичен цивилизационен момент. Прочутата му реплика “Харесвам жените, които приличат на жени”, например, ще бъде осъдена като токсичен “хейт спийч” и проява на трансфобия, ксенофобия и каква ли още не фобия от крайнолевите комисари на репресивния политически коректен апарат.

“Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!” продължи с песимистичните откровения Делон. “Почти всички починаха!” каза още актьорът, понесъл особено тежко загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си от края на 60-те до началото на 80-те години на миналия век.

Попитан за мястото на жените в сегашния му живот, актьорът сподели, че още не е открил партньорка: “Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети