Аптекарка цери с ръце, вместо с лекарства

Помага при ставно-костни и гинекологични проблеми, диабет, късогледство

„Когато бях на 12 години, имах странното усещане, че нещо иска да излезе от мен, но не знаех какво е. Не смеех да кажа на родителите си, защото нямаше да ме разберат, а майка ми веднага щеше да ме заведе на лекар, той пък щеше да ми предпише лекарства, които нямаше да ми помогнат“, спомня си феноменът Галина Петкова, магистър фармацевт и биоенерготерапевт.

По ирония на съдбата, преди години работи в аптека, но избира да помага на хората не с хапчета, сиропи и мехлеми, а с целебната енергия на ръцете си. С дясната тя сканира тялото, а с лявата лекува. Обяснява, че безконтактното лечение с ръце е

древен метод, с който няма как да се навреди

Без странични ефекти е, за разлика от употребата на лекарства. Енергията, излъчвана от дланите й, е интелигентна - сама открива болното място и го лекува.

Вече има много доказателства, че проблемите настъпват първо на енергийно ниво и по-късно се проявяват на физическо - в тялото ни. Изцерила е мнозина от различни „нелечими“ заболявания само с ръцете си. Обяснява, че колкото по-рано се обърне човек към нея за помощ – толкова вероятността да му помогне е по-голяма. Лекувала е различни травми, болки в ставите, дори счупени кости бързо са заздравявали след намесата й. Премахвала е късогледство, даже е спасила възрастна жена от диабет. Помагала е на хора в Гърция и Македония.

Аптекарката е майка на четири момчета, две от тях близнаци. По стечение на обстоятелствата

първият й пациент е един от близнаците й

който се ражда с церебрална парализа и до 3-годишна възраст лекарите не могат да му помогнат. Галина решава да опита други начини и го води при биоенерготерапевт в пазарджишко село, който го лекува с ръцете си. Наблюдава внимателно какво прави той. Още след първия сеанс се забелязва ефектът от лечението и детето се раздвижва. До този момент аптекарката не е прилагала своята дарба да лекува.

Когато се прибира у дома с едното си дете, заварва втория близнак с висока температура, която не спада от лекарства. Тогава нещо й подсказва да изпробва силата на ръцете си, както онзи лечител. Като фармацевт знае, че центърът, който регулира телесната температура, е в главата. Поставя ръцете си над главичката на сина си и усеща ответна реакция на тялото му върху пръстите си. Само след 5-10 минути забелязва, че червенината по бузките на сина й избледнява, а температурата бавно започва да спада. Това се оказва дебютът в лечителската й практика. След два часа отново проверява как е синът й, който вече спи спокойно. Въпреки това му прави втори сеанс, а на сутринта – още един. Детето се събужда здраво и тя спокойна го завежда на детска градина. Това я окуражава и от този момент нататък започва да лекува сама децата си. Успява да изцери и първия близнак от церебралната парализа. За себе си казва, че

не е пила и хапче през живота си

Започва да помага и на други хора. Отървава от диабет възрастна жена, която 25 години била на инсулин. Тя имала още проблеми с щитовидната жлеза, както и други придружаващи заболявания. Това налага по-дълго да работи с нея, а енергията всичко излекувала. „Някои хора идват с болки в крака например, но те не знаят, че са болни сърцето и бъбреците им, а енергията започва да лекува избирателно това, което първо трябва да се балансира, и тук лечителят няма намеса, той се явява само неин проводник, разкрива тънкости аптекарката. - Енергията поетапно изчисти всичко при тази възрастна жена - жлъчка, черен дроб, панкреас, бял дроб. Сега е на 87 години и спря инсулина.“

Интересни неща се случват, докато Галина лекува млада жена, паднала в шахта. Цялата натъртена и натрошена, тя не можела да ходи. Лекували я различни травматолози, искали дори да й отрежат крака. Случайно се обръща за помощ към Галина. Докато тя я лекува, за първи път в практиката й се явяват

три странни същества със зелени маски

които започват да сгъват краката на момичето доста енергично, по странен начин, сякаш й правят гимнастика. Час и половина работят с нея, а Галина стои отстрани и ги наблюдава втрещена. След тази мистична терапия момичето се възстановява напълно. Лечителката не може да обясни появата на необикновените създания. Смята, че подобни чудеса се случват с хора, които заслужават да бъдат излекувани. Загадъчните помощници, които Галина нарича учители, й се явяват само още два пъти след това, при други случаи.

Преди време лечителката е на почивка в Поморие, където сервитьорка споделя, че майка й е болна и е доста зле. Галина предлага помощта си. Оказва се, че болната е на легло, има и проблеми с черния дроб. След втория сеанс жената пожелава да стане и да изпрати лечителката. Дъщеря й се възпротивява, но болната се надига и като се подпира на патерицата си, стъпва на крака. Успява наистина да изпрати Галина пред изненаданата си дъщеря.

Преди 4-5 години феноменът лекува жена на шейсет и няколко години с болки в дясната колянна става, която затруднява движението й. След първите три сеанса прохожда нормално. За да се увери напълно, че болката е изчезнала, се качва до 5-ия етаж на кооперацията пеша. На следващия ден по време на сеансите си пожелава на няколко пъти да се оправят и очите й. И наистина, след лечението маха очилата си, които е носила 40 години.

През 2014 г. млада рускиня се обръща за помощ към Галина. Има миома на матката, но иска да забременее и да роди. При диагностиката се оказва, че миомата е доста голяма и аптекарката се притеснява да й каже. Докато й прави сеанс, рускинята споделя, че мечтае за дъщеря. В този момент Галина получава информация – мъжки тембър звучи в ухото й и на руски й казва, че жената ще роди близначки. Толкова се изненадва, че не го съобщава веднага на рускинята. Мисли си, че така й се е сторило. След малко гласът отново повтаря, че младата жена ще има две момичета. Чак тогава Галина й казва за случилото се. Рускинята признава, че в рода на партньора й наистина има близнаци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл