Нетаняху отрече обвиненията в корупция Израелският премиер заяви, че делото срещу него е равносилно на преврат

Търговската война на САЩ с Китай е пред въоръжен конфликт Това смята бившият държавен секретар Хенри Кисинджър

Сърбия и Русия в шпионска афера (обзор) Представител на Белград замеси и България

България поиска сътрудничество с всички европейски държави във връзка с борбата с трафика на културни ценности

„Грами”-тата прекалиха с политкоректността Номиниран е първият чернокож гей с №1 песен в САЩ

Отвлякоха инвалид без крака, за да проси в Европа Интерпол издирва Мариус Петков

Близо 5000 души са загинали заради морбили в Конго

17 години затвор за Черната вдовица от Бургас (обзор)

Стотици умрели риби във Въча в района на Кричим Причината е пресъхналата река

Отрова за мишки убила Стефан (обзор) Майката: Не приемам твърденията, на трите ми деца нямаше нищо

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 22 ноември 2019

Майки на деца с увреждания на протест срещу избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

Хакерска атака срещу Галио Д Смениха паролата на фейсбук профила му

Съюзът за стопанска инициатива връчи годишни награди (обзор)

Патриарх Неофит: Щастливи сме да се помолим за здравето на всички български православни семейства

Аптекарка цери с ръце, вместо с лекарства Помага при ставно-костни и гинекологични проблеми, диабет, късогледство

„Когато бях на 12 години, имах странното усещане, че нещо иска да излезе от мен, но не знаех какво е. Не смеех да кажа на родителите си, защото нямаше да ме разберат, а майка ми веднага щеше да ме заведе на лекар, той пък щеше да ми предпише лекарства, които нямаше да ми помогнат“, спомня си феноменът Галина Петкова, магистър фармацевт и биоенерготерапевт.

По ирония на съдбата, преди години работи в аптека, но избира да помага на хората не с хапчета, сиропи и мехлеми, а с целебната енергия на ръцете си. С дясната тя сканира тялото, а с лявата лекува. Обяснява, че безконтактното лечение с ръце е

древен метод, с който няма как да се навреди

Без странични ефекти е, за разлика от употребата на лекарства. Енергията, излъчвана от дланите й, е интелигентна – сама открива болното място и го лекува.

Вече има много доказателства, че проблемите настъпват първо на енергийно ниво и по-късно се проявяват на физическо – в тялото ни. Изцерила е мнозина от различни „нелечими“ заболявания само с ръцете си. Обяснява, че колкото по-рано се обърне човек към нея за помощ – толкова вероятността да му помогне е по-голяма. Лекувала е различни травми, болки в ставите, дори счупени кости бързо са заздравявали след намесата й. Премахвала е късогледство, даже е спасила възрастна жена от диабет. Помагала е на хора в Гърция и Македония.
Аптекарката е майка на четири момчета, две от тях близнаци. По стечение на обстоятелствата

първият й пациент е един от близнаците й

който се ражда с церебрална парализа и до 3-годишна възраст лекарите не могат да му помогнат. Галина решава да опита други начини и го води при биоенерготерапевт в пазарджишко село, който го лекува с ръцете си. Наблюдава внимателно какво прави той. Още след първия сеанс се забелязва ефектът от лечението и детето се раздвижва. До този момент аптекарката не е прилагала своята дарба да лекува.

Когато се прибира у дома с едното си дете, заварва втория близнак с висока температура, която не спада от лекарства. Тогава нещо й подсказва да изпробва силата на ръцете си, както онзи лечител. Като фармацевт знае, че центърът, който регулира телесната температура, е в главата. Поставя ръцете си над главичката на сина си и усеща ответна реакция на тялото му върху пръстите си. Само след 5-10 минути забелязва, че червенината по бузките на сина й избледнява, а температурата бавно започва да спада. Това се оказва дебютът в лечителската й практика. След два часа отново проверява как е синът й, който вече спи спокойно. Въпреки това му прави втори сеанс, а на сутринта – още един. Детето се събужда здраво и тя спокойна го завежда на детска градина. Това я окуражава и от този момент нататък започва да лекува сама децата си. Успява да изцери и първия близнак от церебралната парализа. За себе си казва, че

не е пила и хапче през живота си

Започва да помага и на други хора. Отървава от диабет възрастна жена, която 25 години била на инсулин. Тя имала още проблеми с щитовидната жлеза, както и други придружаващи заболявания. Това налага по-дълго да работи с нея, а енергията всичко излекувала. „Някои хора идват с болки в крака например, но те не знаят, че са болни сърцето и бъбреците им, а енергията започва да лекува избирателно това, което първо трябва да се балансира, и тук лечителят няма намеса, той се явява само неин проводник, разкрива тънкости аптекарката. – Енергията поетапно изчисти всичко при тази възрастна жена – жлъчка, черен дроб, панкреас, бял дроб. Сега е на 87 години и спря инсулина.“

Интересни неща се случват, докато Галина лекува млада жена, паднала в шахта. Цялата натъртена и натрошена, тя не можела да ходи. Лекували я различни травматолози, искали дори да й отрежат крака. Случайно се обръща за помощ към Галина. Докато тя я лекува, за първи път в практиката й се явяват

три странни същества със зелени маски

които започват да сгъват краката на момичето доста енергично, по странен начин, сякаш й правят гимнастика. Час и половина работят с нея, а Галина стои отстрани и ги наблюдава втрещена. След тази мистична терапия момичето се възстановява напълно. Лечителката не може да обясни появата на необикновените създания. Смята, че подобни чудеса се случват с хора, които заслужават да бъдат излекувани. Загадъчните помощници, които Галина нарича учители, й се явяват само още два пъти след това, при други случаи.

Преди време лечителката е на почивка в Поморие, където сервитьорка споделя, че майка й е болна и е доста зле. Галина предлага помощта си. Оказва се, че болната е на легло, има и проблеми с черния дроб. След втория сеанс жената пожелава да стане и да изпрати лечителката. Дъщеря й се възпротивява, но болната се надига и като се подпира на патерицата си, стъпва на крака. Успява наистина да изпрати Галина пред изненаданата си дъщеря.

Преди 4-5 години феноменът лекува жена на шейсет и няколко години с болки в дясната колянна става, която затруднява движението й. След първите три сеанса прохожда нормално. За да се увери напълно, че болката е изчезнала, се качва до 5-ия етаж на кооперацията пеша. На следващия ден по време на сеансите си пожелава на няколко пъти да се оправят и очите й. И наистина, след лечението маха очилата си, които е носила 40 години.

През 2014 г. млада рускиня се обръща за помощ към Галина. Има миома на матката, но иска да забременее и да роди. При диагностиката се оказва, че миомата е доста голяма и аптекарката се притеснява да й каже. Докато й прави сеанс, рускинята споделя, че мечтае за дъщеря. В този момент Галина получава информация – мъжки тембър звучи в ухото й и на руски й казва, че жената ще роди близначки. Толкова се изненадва, че не го съобщава веднага на рускинята. Мисли си, че така й се е сторило. След малко гласът отново повтаря, че младата жена ще има две момичета. Чак тогава Галина й казва за случилото се. Рускинята признава, че в рода на партньора й наистина има близнаци.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Ех,Пенке,Пенке!!!Дано поне тебе предпазя.Въпросната Галя е уникална измамничка и шарлатанка.ТЯ НЕ ЛЕКУВА!!!Тя взема пари!!!Запомнете това.Познавам я лично и тъй като съм човек,не мога да оставя нещата така.Искате телефон?Добре,но по-късно.Беше ми дала една визитка преди време,но май я изхвърлих,защото не виждам за какво ми е.Имам и други познати,които я познават и никой няма добро мнение за нея.Недоумявам,защо „Труд“ й правят реклама.Ето-първата писала вече се е хванала на въдицата!Жалко.А е начална учителка,а не искам точно тя да изгори!Какво да изгори?Да си загуби времето,част от парите,че и надеждата.Прееди години Галя работеше в денонощната аптека в „Младост“3.Срещу бензиностанция „Петрол“.Трябваше да купя нещо спешно за друг човек,който беше на легло.Галя беше дежурна през ноща и ме обслужи.Продаде ми го за по-голяма сума и отказа да ми даде касова бележка.Още тогава ми стана съмнителна.Споделих с мой познат това.Той ми каза,че тя редовно мамела клиентите си,особено пенсионерите!?Възмутих се.Реших,че трябва да говоря с шефовете й.Отидох през деня и като отворих устата си пред нейната шефка-тя веднага ми отговори:“Ама ние я изгонихме!Тя постоянно лъже клиентите и краде от касата!Не искаме жена без морал!!!“Та на Пенка,щом толкова иска да се запознае с нея-само след десет минути ще й дам възможност.

  2. Така.Всеки петък и събота след 18.30 часа Галя може да я срещнете в сградата на министерството на финансите.Там на най-горния етаж се прави купон за пенсионери.Адреса-много лесен.Карето между улиците „Раковски“,“Славянска“,“Бенковски“,и „Аксаков“.Там е сградата,а входа е от към „Бенковски“.Има едни стълбички,старец за охрана и асансьор.Асансьора стига до петия етаж,където две украинки правят дискотека за по-възрастни хора всеки петък и събота.Там който и да питате познава Галя шарлатанката.

  3. Спазих обещанието за десетте минути.

  4. Aз се хванах на въдицата от вестника.вече втори ден идва Галина у дома и прави някакви сеанси. Нищо не усещам Взима по 80лв на сеанс и много говори което е подозрително.Добре че ви намерих.Но не пишете нищто за лечителските и качества? Благодаря От вчера търся кои да ме осведоми .Ще прекъсна веднага.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.