Архиепископ Джъстин Уелби обяви принц Хари и Меган Маркъл за съпруг и съпруга

Кентърбърийският архиепископ Джъстин Уелби обяви принц Хари и Меган Маркъл за съпруг и съпруга. Двамата младоженци сложиха халките си и произнесоха сватбените си обети пред Кентърбърийския архиепископ.

Принц Хари каза пред Кентърбърийският архиепископ, че приема Меган Маркъл за съпруга на бляскава церемония в храма "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък. "Да" - отговори принц Хари на въпроса на Джъстин Уелби, духовен лидер на англиканската общност, дали приема Меган Маркъл за съпруга, "да я обича, утешава, уважава и защитава". Меган Маркъл също потвърди, че приема принц Хари за съпруг.

След като двамата казаха "Да", приветствие прочете американският епископ Майкъл Брус Къри.

Халката на Меган Маркъл е от уелско злато. Принц Хари също ще носи халка, в разрез с традицията за мъжете в британското кралско семейство.

Меган Маркъл е в рокля на "Живанши". Изборът на сватбена рокля на булката беше следен отблизо, тъй като е известно колко важен елемент са тези тоалети при кралските венчавки.

Меган Маркъл избра британската дизайнерка Клеър Уейт Келър. Тя е първата жена артистичен директор на френската къща за висша мода "Живанши". Преди това Келър е била дизайнер на модна къща "Клои".

Според Франс прес булчинската рокля на Маркъл е подчертала по прекрасен начин снажния й силует. Тя се е отличава с изящество и елегантност, дължащи се на кройката, дантелите и бродериите.

Стотици хиляди хора чакаха по пътя на Мегън Маркъл към Уиндзорския замък, за да я видят в лимузината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа