Арх. Румен Русев: Санирането на нови седем блока в "Младост" започва до края на годината

Санирането на нови седем жилищни блока в "Младост" започва до края на годината. Това заяви арх. Румен Русев, изпълняващ длъжността кмет на района, по БНТ.

“Всички политики по енергийна ефективност на практика са социални дейности, защото водят до по-ниски сметки през зимата. През последната година бяха санирани 5 блока в най-големия столичен район. Нови седем ще се довършат до няколко месеца. Това за нас е ключова политика и ще я продължим”, каза кандидатът за кмет на район Младост от Атака, арх. Румен Русев

Откри диалог с инвеститорите и зашита на интересите на района преди всичко останало, обещава арх. Русев. Което по думите му означава окончателно решаване на съдбата на междублоковите пространства - запазването им като зелени площи.

“Над 1000 деца в Младост нямат достъп до общински детски градини. Имаме отреден терен и аз ще се погрижа този въпрос да бъде решен. Дори това да означава да стоя пред вратата на кмета на София, докато не осигури необходимата от Голяма община подкрепа.”, зарече се Русев.

Арх. Румен Русев беше назначен от Столична община за кмет на район "Младост", след месеци напрежение, скандали и при тотална абдикация на представителите на ГЕРБ и БСП от проблемите на гражданите. Той внесе успокоение, ред и накара администрацията да работи.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле