Бал за абитуриенти в неравностойно положение

Събитието ще се проведе на 24 април

Бал за абитуриенти, които са в неравностойно положение – от социално слаби семейства или лишени от родителска грижа, организира благотворителната инициатива “Абитуриенти 2018 - Приятели, помагайте!”. Събитието ще се състои на 24 април в София, месец преди старта на тържествата за завършване на средно образование.

За събитието се грижат около 80 души – дарители и организатори. С изключение на кетъринга, е набавено всичко необходимо – костюми, рокли, фризьори, озвучение, зала, транспорт. Това обясни Лео Кадели, инициатор и координатор на абитуриентската забава. Организаторите призовават за съдействие с благотворителна цел фирми, работещи в сферата на кетъринг услугите да им съдействат за осигуряване на обяд.

“Тъй като няма отзовали се, а времето напредва, молим всички служители, които получават възнаграждение под формата на ваучери за храна, и имат възможност, да дарят част от тях, за да осигурим обяд за тези деца”, призова Кадели.

Желаещите да помогнат, могат да го направят като се свържат с контактите, посочени на онлайн платформата “Приятели, помагайте”, тел. за връзка – 0878/ 366 068.

Инициатива набира и още абитуриенти.

Коментари

Задължително поле