Унищожиха над 25 млн. контрабандни цигари и над 1,5 тона тютюн

МВнР: Към момента няма данни за пострадали българи при жп катастрофата в Турция

Президентът Радев: Има сериозни проблеми в изборния процес

Страсбургският терорист отмъщавал за „падналите в Сирия ислямски братя“

Жертвите на влаковата катастрофа в Турция станаха 9, включително трима машинисти

Гръцките земеделци загряват тракторите за Коледа

Продажбата на електронни винетки започва от понеделник

Заловиха ученичка, надраскала колата на учителка с обиди Изписала с пирон „боклук“ и „френга“

Александър Ваклин: Изтеклите разговори отразяват случилото се през април

73-годишен санданчанин преряза вените си,бил болен от рак

Бившият гл. счетоводител на Баневи в „Полимери”: Пари за заплати на работниците не са отивали за лични нужди на семейството

Две убийства за една нощ в Атина

Ирландският посланик Майкъл Форбс посети Банско

Николай Банев: Разследването е като селска вечеринка Невъзможно било в международна банка да бъдат вкарани изпрани 600 млн. евро

Прокуратурата обвини шест длъжностни лица от АПИ за катастрофата при тунел „Ечемишка“, при която загина жена

Банско гостува на Варшава

Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш, взе участие в 26-то международно туристическо изложение TT Warsaw, което се проведе в Двореца на културата и науката във Варшава, Полша. Изложението е едно от най-важните туристически събития в Централна и Източна Европа. Тази година в него взеха участие около 500 изложители от 53 държави, като беше посетено от близо 20 хиляди души.

Банско участва за втора година в туристическия форум, представяйки своите предимства пред професионалните тур оператори и крайните потребители на туристически услуги. На посетителите бяха предложени специално изработени брошури на полски език и рекламни сувенири, демонстриращи курорта като дестинация на четирите сезона.

Още от първия ден, интересът към щанда на Банско беше изключително голям. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като особен интерес предизвикаха рекламните материали с генериран QR код, който дава възможност за виртуална разходка и разглеждане на пистите в курорта в пълни детайли.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Сигурна съм, че от Банско са се представили добре на това изложение. Хубаво е, че са участвали в такъв тип международен туристически форум, така популяризират името си извън България.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.