Бащата на Гришо: Имаше 40% разкъсване на мускул на рамото

Бащата на Григор Димитров - Димитър Господинов, бе удостоен със званието почетен гражданин на Хасково. Първият треньор на най-добрия ни тенисист коментира представянето на сина си на Откритото първенство на САЩ, където Гришо отпадна на полуфиналите от Данийл Медведев . Преди това на четвъртфиналите Димитров записа феноменален успех с 3:2 сета над Роджър Федерер

Бащата на първата ни ракета не скри радостта си от здравословното състояние на Гришо, който страдаше от контузия в началото на годината. "Гордея се с него. Най-важното и най-радостното е, че преди US Open Григор мина ядрено-магнитен резонанс и вече е добре. Той имаше 40% разкъсване на мускула в раменната става и за момента няма абсолютно нищо. Може би това е една от причините, така да бъде по-освободен и да играе с по-голямо желание", каза в Хасково Димитър Димитров, цитиран от БТВ.

"Винаги, когато той се чувства добре на корта и когато представя най-доброто, винаги съм бил удовлетворен. Григор не е спирал да мисли за Хасково и при всеки един удобен момент си идва в града. По всяка вероятност следващата му среща с вас, медиите, ще бъде през месец ноември", съобщи още бащата на Гришо.

Коментари

Задължително поле