Тръмп: Над 2 млн. американци можеха да загинат от COVID-19, ако не бяхме въвели мерки

102-годишна италианка се излекува от коронавируса

Махалите изригват с COVID-19 до седмици Без контрол плячкосват контейнерите по градовете

Как при напускане на работа да получа най-много заплати

Двама студенти по медицина са доброволци в областната болница

Красимир Вълчев: Децата учат повече откакто се обучават в електронна среда

Онлайн търговците търсят нови складове

5000 лв. ще е глобата за излизане без маска

Банките финансират 73% от цената на жилищата Вноските по заемите не трябва да надхвърлят 30-40% от доходите

Старши сержант с коронавирус е интубиран в пловдивска болница

Гърците ще празнуват Великден вкъщи

Доц. Атанас Мангъров: Нямам търговски интереси от масовия скрининг за COVID-19

Касабов на нова онлайн среща с УЕФА

По улиците на Ню Йорк бяха разположени мобилни морги

Тръмп и Путин ще обсъдят ниските цени на петрола и санкциите срещу Русия

Бащата на Меган: Двамата с Хари излагат кралското семейство

По повод отказването на Меган Маркъл и принц Хари от титлите им „кралски височества“, бащата на херцогинята на Съсекс Томас Маркъл изрази своето мнение за оттеглянето на двамата съпрузи от британското кралско семейство.

„Оттеглянето на Меган и Хари е разочарование за мен.. Тя получи това, за което мечтае всяко момиче – да бъде принцеса и захвърля всичко на вятъра, поне според мен, за пари.. Очевидно дом за 3 милиона с 26 спални не им е достатъчно.. За мен това е излагация.. Когато се ожениха, те поеха отговорност да бъдат част от кралския двор, да го представляват и да се откажат от това е глупаво.. Кралското семейство е една от най-великите и вековни институции и те я унищожават, излагат я, очернят я.. Превръщат я в Walmart с корона. Глупаво е и не трябва да го правят. Съмнявам се тя да ме потърси, особено след всичко, което казах, както и Хари не би го направил.. За мен те се превръщат в изгубени души и не разбирам какво търсят и си мисля, че и те не знаят какво искат“, това бащата на Меган разказа в документалния „Thoms Markle: My Story“ на Chanel 5, който предстои да излезе в следващите седмици. Режисьорът на филма е прекарал почти цяла седмица с Томас в разгара на Мегзит, както стана известно оттеглянето на Меган и Хари от двореца.

Острите коментари на Томас Маркъл са разбираеми имайки предвид, че връзката с дъщеря му е прекъсната още преди сватбата й и той дори не е виждал внука си Арчи. Меган е живяла с баща си от 11-та до 18-та си годишнина и след това не е поддържала особено добри отношения с него.

Изказването на Томас идва малко преди речта на принц Хари вчера, в която споделя от първо лице какво изпитва и мисли за оттеглянето от британското кралско семейство. 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.