Соломон Паси: Първото нещо, което можеше да бъде направено, беше да се въведат общоевропейски правила

Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

Емил Караниколов: Държавата има отговорсност към всеки човек и бизнес Трябва да направим всичко възможно, за да може българинът да остане на работа, заяви министърът

Отстраниха аварията на водопровода в Перник

Може ли с честен труд човек да натрупа състояние?

Бензиностанциите без тоалетни

Затварят тоалетните в бензиностанциите, а персоналът ще бъде сведен до минимум.

Продават само пакетирана храна

Бензиностанциите затварят тоалетните си като мерка срещу разпространението на коронавируса.

Свободният достъп до тоалетните на бензиностанциите ще бъде прекратен по преценка на всяка от компаниите, обявиха от Българската петролна и газова асоциация (БПГА).

Това се налага, тъй като пред и в тоалетните се струпват множество хора, особено след затварянето на кафенетата и ресторантите по магистралите и основните пътища. Създава се огромна опасност от пренасяне на заразата. Единственият превантивен способ е да бъде спрян свободният достъп до тези помещения.

Членовене на БПГА вече преустановиха продажбата на непакетирани храни и премахнаха седящите места в зоните за хранене. В бензиностанциите продължават да продават цигари, напитки, пакетирани храни, вестници и т. н.

Бензиностанциите имат стратегическо значение и ще продължат да работят при засилени мерки за ограничаване на заразата с COVID-19. Членовете на БПГА предприемат мерки за дезинфекция на помещенията и дистанция между хората в бензиностанциите. Обслужващият персонал ще бъде сведен до минимум, без да се затруднява зареждането с горива.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.