Бербатов поздрави "Фулъм" за Раниери

Димитър Бербатов поздрави "Фулъм" за назначаването на Клаудио Раниери. Българският нападател познава добре методите на работа на италианеца. Двамата работиха заедно в "Монако" през 2014-а и пазят добри спомени от престоя си във Франция. Бербатов е и бивш играч на "Фулъм" като изигра за тима от Лондон 51 мача и вкара 19 гола.

"Познавам го добре и съм на мнение, че идването му ще повлияе положително на отбора, който е последен в класирането - каза Бербатов. - Дори смятам, че ще успее да спаси тима от изпадане. Това е страхотно назначение, пожелавам късмет на Раниери. Той е човек, който работи много и знае какво прави."

Бербатов вярва също, че италианецът ще извлече най-доброто от 18-годишният талант в тима Райън Сесеньон.

"Когато бях в "Монако", имаше много млади играчи като Марсиал и Хамес Родригес - добави Бербатов. - Всички те разкриха своя потенциал имен, но под ръководството на Раниери. Той е опитен треньор и знае как да работи с младите, но и с големите имена в състава."

Въпреки че българинът адмирира назначението на бившия си треньор, той странно се застъпи и за уволнения Славиша Йоканович. По думите на Бербатов, бившият треньор на „Левски“ е имал нужда от още доверие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят