Били Айлиш неузанаваема - от тийн бунтарка до сексапилна жена (СНИМКИ)

Свикнали сме да виждаме тийн сензацията Били Айлиш, любима на милиони подтастващи по света, като дете бунтар -  с широки, дори безформести спортни дрехи, кецове и неонови кичури в косата. Сега обаче 19-годишната певица изненада феновете си и разкри, че вече "се чувства като жена" с новия си външен вид с който позира пред британското издание на списание "Вог" (Vogue).

Изпълнителката на хита "The Bad Guy" изглежда неузнаваема и напълно различна от досегашния си стил - тя позира руса по подобие на Мерилин Монро в розов корсет за корицата на списанието.

"Важното е да се чувстваш добре. Ако искаш да си направиш пластична операция, направи си. Ако искаш да носиш рокля, която според някого те прави да изглеждаш дебела, носи я, щом чувстваш, че изглеждаш добре - значи изглеждаш добре", каза певицата.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)


Неотдавна тя представи видеото към новия си сингъл "Your Power с акценти върху сексуалните злоупотреби и форми на контрол. Сексуалната експлоатация на малолетни е "навсякъде", казва Айлиш. Според нея цялото й поколение е търпяло непристойно отношение под някаква форма.

"Не познавам нито едно момиче или жена, което да не е преживяло нещо странно или лошо. При мъжете е същото - от младите момчета постоянно се възползват", каза певицата.

Били Айлиш е първият пример за изпълнител, който пробива на световно ниво, благодарение единствено на популярността си в интернет. Чрез платформите за слушане на музика безплатно в мрежата като Spotify, Apple Music и Youtube тя съумява да ангажира огромна група от хора с музиката си. Постепенно нейните фенове я популяризират сред други потребители и тя придобива огромна слава, простираща се извън онлайн пространството.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица