Борисов: ДПС на практика са в коалицията

Снимка: Булфото

ДПС на практика са в коалицията. Това каза в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„В тези динамични събития ние, некоалицията, то вече започва да става смешно, защото по-реална коалиция няма как да има“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Има решения, има фактически действия, които могат да се направят за зърнопроизводителите, като се започне от контрола, да се назначат 100-200-300 нови хор във фитосанитарния контрол. И премиерът, и министърът продължават да не се срещат с тях, а иначе София е свикнала с протести. Сегашните ни некоалиционни партньори не са свикнали с това. Ние не гледаме на IT сектора автомобилите, нито на който и да е друг сектор, но майбасите се набиват в последните дни, това ги дразни. Не ли ние премахнахме таваните, не ли ние създадохме синята карта за айти сектора. Ние се чувстваме отговорни за тези хора да станат министри, натиснали сме копчетата”, каза още Борисов.

„Питам къде са, какво правят, умолявам министрите да идат и да се срещнат с протестиращите и да решат проблемите. Ако имат законодателна нужда от нещо, ще го вкараме и още утре ще го решим”, заяви Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика