Борисов: Задачата на служебния кабинет е да източи ББР, това е демокрация по комунистически (ВИДЕО)

Служебния кабинет сега имат за задача да източат ББР. В момента с това се занимават - необезпечени кредити, уж за новоразвиващи се фирми, без никакви гаранции, а в АПИ взеха, че си "изчегъртаха" техните новоназначения. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Годеч.

Толкова не знаят какво са правили, са забравили, че са сменили АПИ. И днес махнаха зам.-министъра, но понеже не се знае кой го е назначил, колко от торбичките е занесъл на Радев и тихомълком назначават - сменят. Министърката забравила, че сменила началника на АПИ - казва, че защото били разплатили на приятелски фирми. Кои са тези приятелски фирми? Радев да каже и ние се интересуваме. Ми нали щеше да е прозрачно. Тя ги назначила, но не ги познавала. Същото говореха и за "Тракия", нито една забележка няма. Но забавлявайте се", коментира Борисов.

"Това е разбирането за демокрация по комунистически", каза Борисов. "Най-смешното е, че чегъртат техните хора - за 30 лв. започва чегъртане", допълни той.

Но не се плашете - "ние идваме", разсмя се лидерът на Бойко Борисов и каза "тези за 4 месеца два пъти изкарват по 5.01%, ние имаме 20% и нещо, но те идвали, къде идвате, много сте идвали".

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/607562706878542

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика