Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 25 април 2018

Армия чисти Солсбъри от „Новичок“ Военната операция ще трае седмици

Румен Порожанов: Системите за производство на хранителни продукти трябва да са адаптирани към новите екологични предизвикателства

Според 61% от българите професионалното образование гарантира добра работа

Рашидов помага на музикантите от БНР Към момента средното им възнаграждение е 550 лева

5000 лева гаранция за шофьорката от “Тракия, нямало опасност да се укрие 29-годишната Цвета Таскова, която предизвика катастрофата край Вакарел, излиза на свобода

10 обвинения са повдигнати срещу нападателя от Торонто

Маймуна и миещи мечета идват в зоопарка на Шумен Павианът Шмоко ще има булка

Условна присъда за магистрат

Започна Съветът за сътрудничество на високо равнище между България, Румъния, Сърбия и Гърция, в който участва Бойко Борисов

Босненската и хърватската полиция арестуваха 20 трафиканти на нелегални преселници

ГЕРБ: Заставаме твърдо зад Емил Христов и той няма да подава оставка

Трябва ли да ми изплащат „клас“ със задна дата, ако е дължим

„Екзакта”: Големият процент от българите искат запазване на Комисията по досиетата

Шофьор на автобус в София намери и върна портмоне с пари

Борисов назначи още четирима заместник-министри

Снимка: Архив

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов са назначени четирима заместник-министри, съобщи правителствената информационна служба.

В Министерството на околната среда и водите е преназначен Красимир Живков. Той заема тази длъжност от 2014 г.

Деница Сачева, която беше заместник-министър на труда и социалната политика по време на втория кабинет на Борисов, поема поста в Министерството на образованието и науката.

Заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията става Димитър Геновски. Дълги години той е заместник-изпълнителен директор в „Български пощи” ЕАД. Магистър е по икономика от Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов.

Амелия Гешева е назначена за заместник-министър на културата. От 2016 г. до момента е заемала длъжността заместник-кмет на община Пловдив с ресор „Култура и туризъм“. Магистър е по публична администрация от Техническия университет във Варна, има придобита магистърска степен и от ПУ „Паисий Хилендарски“.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Абе тоя парцал Борисов вместо да назначава заместник министри да накара собствените си плиткоумни герберски -о-л-и-г-о-ф-р-е-н-и- да заработят, че и той да си спретне ръкавите, ако не мож в офиса да оди да лъска шлангове. Назначава герберските тапири, а после им назначава една камара заместници, които да вършат работата.

  2. Не смятате ли, че Б.Борисов си е заделил от 2014 г.това министерство за фамилията Златеви от Правец? Обърнете внимание: предишният министър беше Ивелина Василева. Тя е икономист , нищо общо с екологията. Ама Б.Борисов си я назначи и до нея назначи много близкият до правчанската фамилия , тъмночервеният цели 2 мандата кмет на Правец – Красимир Живков, завършил История. Министър – икономист, заместник министър – историк… Премиерът ли не знае какво е направил! В кабинета ББ-3 Ив. Василева не е министър на МОСВ, ама Красимир Живков отново е зам.министър… Това случайно ли е или Б.Б. пак удря метани пред правчанската фамилия?! А мин.Димов безропотно приема комунягата-историк?

  3. За Диимитър Геновски и Амелия гешева пълни данни: какво образование са завършили, къде са работили преди да станат зам.министри..За Деница Сачеваот зам.министър на труда и социалната политика по време на кабинета ББ-2, поема поста в МОН. Нерде Министерство на труда и соц. грижи, нерде скапаното Министерство МОН… Още по-телеграфичен е записа за Кр. Живков.Да помогнем , г-да журналисти: бил е два мандата червен кмет на Правец и е близък до една известна правчанска фамилия. Кабинетите се менят, ама зам.министърът историк по образование си остава. Г-н премиер, пак ли паднахте на бридж белот и този път ви натресоха Кр.Живков? А вие пишете само: “Той заема тази длъжност от 2014 г.” Е и, какво: с историк, тъмночервен комуняга ли подсилвате МОСВ? Или угаждате на Златеви!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.