Брад Пит не иска да се жени повече

След развода си с Анджелина Джоли, близки на актьора Брад Пит коментираха пред американски таблоид, че той не желае повече да сключва брак, тъй като понася раздялата много тежко.

Освен това, актьорът се е почувствал много натъжен, разбирайки, че бившата му съпруга си е върнала фамилията.

"Дългият и мъчителен развод накара Брад да се откаже от идеята отново да се ожени. Ако някога все пак се реши на тази стъпка, в което той много се съмнява, определено ще помисли добре преди да даде фамилията си на някоя жена. След развода си с Анджелина, той беше съкрушен, а новината, че тя вече не носи фамилията му, го натъжи, но той осъзнава, че това е правилното решение, а и децата го разбират", коментира източникът пред HL.

Анджелина Джоли не е първата жена, която си връща името - през 2005-та Дженифър Анистън направи същото, след развода си с него.

Нека припомним, че разводът на Брад и Анджелина започна преди 3 години и все още не е изцяло финализиран, тъй като двамата трябва да уточнят някои подробности около отглеждането на децата им.

Въпреки това, източникът допълни, че двамата се разбират много добре, коментират само теми, свързани с децата и като цяло избягват скандалите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица