На 12 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за вторник, 12.11.2019

Румен Радев: Трябва да върнем младите хора на спортните площадки и да ги научим да бъдат отбор Държавният глава участва в церемонията по случай 100-годишнината на баскетбола в България

Забраняват риболова в част от язовирите

Столични квартали остават без вода във вторник заради ремонти

Бизнес имотите привлякоха инвестиции за 1 трлн. долара

Връщат иззетите оръжия на Национално дружество „Традиция”

Наемателите в София все по-често търсят лукс Ръст от 50% на сделките

Банки докладват оборота при онлайн търговия

Кога мога да прехвърля отпуската си за следващата година?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 12 ноември 2019

Иде криза за инженери и лекари в следващите 10 г.

Боян Магдалинчев: Позицията на президента за избора на главен прокурор не е обсъждана официално във ВСС

Прокурори влязоха в болницата в Пазарджик заради ТЕЛК афера (обзор) По разпореждане на премиера Бойко Борисов директорът д-р Васил Вълчев е освободен

Крайната десница стана трета сила в Испания Социалистите спечелиха изборите, но с по-малко мандати

БСП в Павликени номинира петима за евролистата

Членовете на БСП в Павликени номинираха Деница Златева, Ирина Бокова, Елена Йончева, Весела Лечева и Николай Бериевски за кандидати за европейския парламент. В събота там се проведе отчетна конференция на социалистите.
По време на конференцията бяха обсъдени актуалните политически теми от страната, бяха издигнати номинации за кандидати за евродепутати и беше представен отчет за изпълненото през изминалата година. На срещата присъстваха и четирима народни представители – Весела Лечева, Валентин Ламбев, Явор Божанков и Стефан Бурджев.

Общинският председател Христо Кавалски повдигна теми, свързани с предстоящите европейски избори и задачите, които си поставя общинската организация в обществено – политически план.

Кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов също направи отчет за постигнатото през 2018г. от страна на Община Павликени и сподели амбициозните планове за настоящата година.

Весела Лечева запозна присъстващите с актуалните политически теми, като засегна особено предстоящия евровот и колко важен е той за БСП и най-вече за бъдещето на страната ни. Тя коментира и поведението на Цветан Цветанов и последните скандали свързани с обвиненията за фалшивите новини. Коментира се и темата за напускането на парламентарната група на БСП от Народното събрание.

Делегатите на конференцията си поставиха за цел отново да докажат, че са социално ориентирана партия към хората и техните проблеми и да постигнат най-добрият резултат на предстоящия евровот.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.