БСП пита имало ли е чадър на Боршош Шефът на НДК внушавал, че от него зависи председателството

Снимка: Архив

Румен Гечев от БСП попита имало ли е политически чадър над Мирослав Боршош и защо шефовете на Съвета на директорите на НДК не са гласували уволнението му. Възмути се, че толкова дълго е бил търпян директорът Боршош, при положение, че не се съобразявал с никого и с нищо. Никой от тримата присъстващи на комисията шефове на борда не каза в прав текст, че е имало политически чадър на Боршош.

„Боршош беше успял да създаде впечатление, че от него зависи председателството на Съвета на ЕС”, заяви бившият шеф на Съвета на директорите на НДК Марио Атанасов.

„Можехме двама или трима да го махнем от поста изпълнителен директор на НДК, но имаше риск да бъдем упрекнати, че саботираме председателството”, обясни Атанасов.

Настоящият шеф на борда Борислав Великов каза, че по негово време е станало възможно уволнението на Боршош по всички правила.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Комунягите са смешни и жалки. Цял свят видя как лилето уволни евреския боклук Боршош, а парцала Борисов го върна. До кога ще играете театро бе комунягиу мръсни, в театрото на парцала Борисов.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.