Българин направи карта на света според Доналд Тръмп

Българинът Янко Цветков публикува картата "Светът според Доналд Тръмп" в своя "Атлас на предразсъдъците"

След като картите на Цветков станаха много популярни в интернет, той публикува саркастичните изображения в две книги, а съвсем скоро излезе и електронното издание на "Атлас на предразсъдъците: Пълна колекция от карти на стереотипите". (atlasofprejudice.com)

1_sgnitxi1xtmih8ynz11n6g

Най-новата работа на Янко Цветков - "Светът според Доналд Тръмп", беше определена от интернет пространството като "една истински красива творба".

Цветков е обърнал внимание на всички особености на Тръмп.

Например, когато каза, че ще забрани на всички мюсюлмани да влизат в САЩ, защото са опасност за сигурността.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b8%d0%bc%d0%b5

Или пък мнението на Тръмп, че всички мексиканци са изнасилвачи. "Когато Мексико изпраща хората си, те не изпращят най-доброто. Не изпращат вас. Не изпращат теб. Изпращат хора, които имат много проблеми и носят тези проблеми със себе си. Те пренасят дрога. Те пренасят престъпност. Те са изнасилвачи! И предполагам, някои са добри хора...", каза неотвадна Тръмп.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b8%d0%bc%d0%b5mm

В блога си Янко Цветков написа: "Тръмп е модерният Икар - той е пеперуда, която си мисли, че може да предизвика ураган. Проблемът е, че не може да лети. Време да се изправим пред действителността: Тръмп, който е хитър бизнесмен, притежава психиката на потенциален алкохолик, чийто единствен опит в политичесия дебат започва и приключва в кръчмата. Ако си малко по-сантиментален, би могъл да си го представиш като чичото расист, за който още те е грижа, защото дълбоко в сърцето си той е "добър човек". Да бъдеш идиот те извинява за идиотските ти действия. Да бъдеш умен човек, който се държи като идиот - ни най-малко."

"Светът според Доналд Тръмп" нарича Китай "Експерти по стените", САЩ с гръмкото "Тръмп", половин Африка "Терористи", а другата половина "Родината на Обама", Русия - "Убийци на ИДИЛ", Австралия - "Опера в пустинята", цяла Южна Америка - "Ферма за Мис Вселена", а Европа - "Нова Мека".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка