Българското дерби на Русия в ефира на Mtel Sport 1

И този уикенд Mtel Sport 1 ще проследи всички най-интересни срещи от руската Премиер лига. Българското дерби СКА (Хабаровск) - ЦСКА (Москва) ще бъде предавано в събота от 11:00 часа, а един срещу друг ще се изправят родните национали Венцислав Христов и Георги Милано. Двубоят „Анжи“ - „Локомотив“ (Москва) е в неделя от 13:00 часа. Останалите две срещи ще вървят по Mtel Sport 2 - в събота от 15:30 часа ще премерят сили ФК „Краснодар“ и „Спартак“ (Москва), а в неделя „Зенит“ посреща „Тосно“ от 18:00 часа.

Два са мачовете, които феновете на холандския футбол, ще могат да проследят в директно предаване, като те ще се излъчат в ефира на Mtel Sport 1. В събота от 19:30 часа ще се изиграе двубоят „Фейенорд“ – „Венло“, а в неделя от 15:30 часа, този между „Цволе“ и ПСВ.

Поредната порция схватки от UFC ще бъде излъчена на живо от 5:00 часа в неделната сутрин по Mtel Sport 2. В най-интересната битка от основната карта на събитието един срещу друг ще се изправят бразилецът Фабрисио Вердум и полякът Марчин Тибура. Вердум замести Марк Хънт, който бе изтеглен от участие в двубоя, заради противоречия с UFC.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят