Васил Иванов напуска Канал 3, започва самостоятелен проект

Авторът на "Разследване с Васил Иванов" започва нов самостоятелен проект и вече няма да бъде част от екипа на Канал 3, съобщават от телевизията.

"Благодаря на Васил за коректната работа, разследванията, които направи в ефира на Канал 3 и високите резултати, които постигна медията ни с тях. Сигурна съм, че новата му смела стъпка ще е поредното доказателство за неговите качества, страст към разследванията и истината. Разделяме се като приятели и желаем успех на Васил Иванов", каза управителят и програмен директор на Канал 3 Ива Стоянова.

Самият Васил Иванов обяви раздялата си с Канал 3 и старта на самостоятелния си проект и в социалната мрежа: "Днес напуснах Канал 3. Благодаря на екипа и лично на шефката – Ива Стоянова, която преди година и половина не се изплаши и ми подаде ръка, за да продължа да правя журналистическите си разследвания. Сега напускам, защото реших да започна свой, нов проект. Естествено също свързан с журналистически разследвания. Скоро ще обява подробности за проекта и бъдещето си".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България